Faciliteiten

Het zwembad wordt duurzaam verwarmd door zonnecollectoren. Het bad beschikt over een diep bassin met springplank, loopmat, een ondiep- en peuterbad, een grote glijbaan, 5000 m2 zonneweide, speelattributen zoals b.v. springkussen, tafeltennis, basketbal, beach voet/volleybal, zandbak en picknicktafels.

 

IMG 1992  IMG 2169

IMG 2144  IMG 0045  IMG 0047

 

 

Het zwembad Molenallee heeft de bezoekers veel te bieden. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad waar de ouders dichtbij zicht hebben op het kleine grut. De kleintjes kunnen naar hartelust spetteren en spelen zonder dat zij enig gevaar lopen. Daarnaast is er een groot instructiebad waarbij een grote glijbaan zorgt voor volop vertier voor de jeugd. Ze kunnen er niet genoeg van krijgen om naast elkaar van de brede glijbaan naar beneden te gaan. Het Loenens bad beschikt ook over een diep bad met springplank. Hier kan iedereen de baantjes trekken of zomaar wat genieten van het aangename water.

Om de bezoekers volop te laten genieten van de zon is er eeen grote lig- en speelweide. De jeugd kan zich hier uitstekend vermaken met sport en spel. Er is een speciaal veld aangelegd voor beach voetbal en – volleybal. Ook is het mogelijk om te tafeltennissen. Nieuw is een groot springkussen. Op een vast plek op het speelveld wordt iedere dag het springkussen opgeblazen. Voor de kleintjes is er een zandbak gemaakt. Gezinnen kunnen hier dus ook rustig vertoeven.

Het zwembad heeft ook een winkeltje waar ijs, snoep, koffie/thee, frisdrank en snacks te koop zijn. 

 

Het zwembad voldoet aan alle eisen die de overheid stelt aan een zweminrichting. Vooral in een warmteperiode als het bad massaal bezocht wordt moet de kwaliteit van het water voldoen aan de strenge eisen. Het zwembad bezit het keurmerk "Veilig en Schoon" 

 

 

 

Deel deze pagina
FaceBook  Twitter